Projektről

 

A korszerű építészet és a luxusminőség találkozása a Balatonparton

A Platán Garden luxus lakásainak egy, a modern építészeti normáknak megfelelő, naprakész technológiát felvonultató épület ad helyet. Az Ybl-díjas építészek által megálmodott, bioaktív homlokzattal rendelkező apartmanház könnyed eleganciával illeszkedik a gondosan megőrzött ősfás környezetbe. A tetőn kialakított teraszok szintén zöld felületet kapnak, a nagyméretű nyílászárók pedig nem csak modern, stílusos köntösbe öltöztetik a homlokzatot, de szabad utat kínálnak az apartmanokat beborító fénynek is. Szintén a nagy üvegfelületeknek köszönhető, hogy a lakók teljes pompájában csodálhatják meg az északi partra nyíló csodás panorámát, vagy a Badacsony jellegzetes sziluettje mögött alábukó napkorongot.

 

Közvetlen kapcsolat a vízhez

A Platán Garden közvetlen vízparttal (50 m) rendelkező telken áll, és gondozott, ős platánoktól árnyékolt kerten keresztül kapcsolódik a Balatonhoz. A kert és a part kizárólagos használatú, csak a lakások tulajdonosai – illetve a hozzájuk érkező vendégek – használhatják. A lakókat szolgáló zöldterület, strand, illetve parkolók, 4.700 m2-es telken helyezkedik el, amelynek a Balatonnal érintkező oldala 50 méter – a rendelkezésre álló, a lakók kizárólagos használatára dedikált, tehát bőségesen és kényelmesen kiszolgálja a luxus lakás tulajdonosait.

 

 

A lakások

Az épületben 27 darab luxus lakás, gondnoki lakás és két darab vendégapartman kerül kialakításra – utóbbiak nem szabadon bérelhetők, kizárólagosan a lakások tulajdonosaihoz érkező vendégek vehetik igénybe. A megvásárolható ingatlanok három kategóriában - eltérő méretben és jellemzőkkel - kerülnek kialakításra. Így a luxus és minőség iránt egyaránt elkötelezett, de egyéb igények tekintetében különböző vásárlók mind megtalálhatják a számukra ideális lakást.

 

Biztonság, kényelem és gondtalan kikapcsolódás

A Palatán Garden Balaton nem csak egyedi stílusával, minőségi luxus lakásaival, de a tulajdonosok számára biztosított szolgáltatásokkal is a gondtalan, maximális feltöltődést biztosító pihenését igyekszik szolgálni. Az épület kínálta szolgáltatások esetében igyekeztünk összeállítani azt a szűk skálát, mely minimalizálja a tulajdonosi feladatokat, és tökéletes komfortot biztosít felesleges költségek generálása nélkül.

 

Szolgáltatások

- Parkolási lehetőség – a tulajdonosok számára dedikált parkolóhelyek kialakítása, és azok szabad használata
- Közös helyiségek takarítása – az apartmanház közös használatú helyiségeinek takarítása, folyamatos karbantartása
- Apartmanok takarítása – az épület apartmanjainak takarítása előre megadott időpontokban és gyakorisággal
- Park- és strandterület gondozása – kertápolás, gyepgondozás, a közös használatú kültéri eszközök állagmegőrzése, javítása
- Folyamatos gondnoki és portaszolgáltatás
- Egész éves használhatóság – az apartmanok fűthetőek, akár télen is maximális komfort mellett használhatók
- Vendégapartmanok – a tulajdonosok számára fenntartott, vendégeik számára bérelhető apartmanok

 

 

Stílus, megkérdőjelezhetetlen minőség, és a mögöttük megbúvó praktikum

A Platán Garden Balaton esetében három kategóriából választhatnak lakást a majdani tulajdonosok. Az egyes kategóriák bizonyos paraméterekben eltérnek egymástól, és más-más igényekre optimalizáltuk mindegyiket, de néhány tulajdonság tekintetében nagyon is homogének. Az összes apartman alaprajza alaposan átgondolt koncepció alapján került kidolgozásra. Alapvetőnek tekintettük a praktikumot, a kialakításra kerülő terek használhatóságát. Szintén közös jellemző a felhasznált anyagok minőségével szembeni magas elvárás, és a kivitelezési munkák magas nívója terén a kompromisszummentes szigor és következetesség.